Laporan Dialog Prestasi Dan Penyerahan Slip Ppt Dan Pbd 2019 Flip Ebook Pages 1 5 Anyflip Anyflip

Laporan Dialog Prestasi Dan Penyerahan Slip Ppt Dan Pbd 2019 Flip Ebook Pages 1 5 Anyflip Anyflip

Contoh laporan dialog prestasi pbd. Contoh dialog prestasi pbd sekolah. Pbd pula ialah pentaksiran yang berlaku secara berterusan sepanjang pdp bagi semua mata pelajaran.

Pbd bukanlah untuk membandingkan tahap penguasaan antara seorang murid dengan murid yang lain tetapi ia bertujuan untuk melihat perkembangan kemajuan murid dalam pembelajaran di samping membantu guru menambah baik pengajaran mereka. View flipping ebook version of DIALOG PRESTASI PPD BENTONG BIL 1 2019 published by ahmayusdi on 2019-02-11.

Interested in flipbooks about DIALOG PRESTASI PPD BENTONG BIL 1 2019. Check more flip ebooks related to DIALOG PRESTASI PPD BENTONG BIL 1 2019 of ahmayusdi.

Share DIALOG PRESTASI PPD BENTONG BIL 1 2019 everywhere for free. Pentadbir guru dan dialog prestasi.

An 12 Beliau memaklumkan bahawa Pegawai Pendidikan Daerah Tawau tidak dapat menghadirkan diri pada sesi Dialog Prestasi pada hari ini dan akan digantikan pada hari Rabu minggu hadapan iaitu 7 September 2015 pada pukul 200 petang. Contoh instrumen dalam artikel ini hanyalah sebagai panduan dalam memberi idea kepada guru tentang bentuk instrumen yang boleh digunakan dalam melaksanakan Pentaksiran Bilik Darjah PBD.

Guru bebas memilih dan menentukan kaedah serta instrumen pentaksiran berdasarkan kreativiti situasi dan hasil pembelajaran yang hendak dicapai. Laporan Prestasi dari BUDI SUSANTO SPd SMK 2 Kudus Untuk Seleksi Guru Berprestasi Kabupaten Kudus Tahun 2011 7 pada setiap lini pembelajaran yang bertujuan untuk menutup kekurangan sajian waktu pelajaran pendidikan agama khsusunya agama Islam.

Penulis memberikan gagasan dan contoh reel bagaiamana. Log Masuk Nama Pengguna Kata Laluan Kata Laluan.

Bahagian Pembangunan Kurikulum BPK telah membuat penambahbaikan kepada templat pelaporan Pentaksiran Bilik Darjah PBD tahap 1 bagi semua mata pelajaran KSSR Semakan 2017. Oleh yang demikian guru-guru hendaklah memastikan templat yang anda gunakan adalah versi terbaru iaitu Versi 30.

Di dalam template pelaporan PBD ini ia merupakan template gabungan semua Mata Pelajaran mengikut tahun. CONTOH PENGISIAN SASARAN KERJA TAHUNAN DAN LAPORAN PENCAPAIAN BIL.

AKTIVITI PROJEK KETERANGAN Senaraikan aktiviti projek PETUNJUK PRESTASI Kuantiti Kualiti Masa Kos Mana-mana yang berkaitan SASARAN KERJA Berdasarkan petunjuk prestasi PENCAPAIAN SEBENAR Diisi pada akhir tahun mana yang berkaitan ULASAN 1. PBD sebelum ini dikenali sebagai PS Pentaksiran Sekolah di mana ia dilaksanakan secara formatif dan sumatif dengan pelbagai pendekatan dan kaedah bagi mengenal pasti perkembangan pembelajaran murid secara keseluruhan.

Sehubungan dengan itu berikut merupakan panduan yang telah dinyatakan oleh BPK KPM dalam menggunakan templat pelaporan PBD ini. Dari panduan yang disediakan contoh juga diberikan bagaimana nak isi templat pelaporan PBD dengan lebih terperinci.

Pertimbangan Profesional Pertimbangan profesional ialah pertimbangan yang dibuat menggunakan pengetahuan profesional terhadap kurikulum yang dihasratkan mencakupi pengetahuan kemahiran nilai bukti pencapaian strategi. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Rajah 14 menunjukkan contoh Templat Pelaporan PBD Kelas Gabungan Mata Pelajaran Rajah 14. Templat Pelaporan PBD Kelas Gabungan Mata Pelajaran Templat ini mengandungi lima halaman sheet tab iaitu Panduan Rekod Prestasi Murid Laporan Murid Data Pernyataan dan Graf Pelaporan.

Rajah 14 menunjukkan contoh Templat Pelaporan PBD Kelas Gabungan Mata Pelajaran Rajah 14. Templat Pelaporan PBD Kelas Gabungan Mata Pelajaran Templat ini mengandungi lima halaman sheet tab iaitu Panduan Rekod Prestasi Murid Laporan Murid Data Pernyataan dan Graf Pelaporan.

Template Pelaporan PBD Tahun 3 bagi Guru Kelas mengandungi beberapa WorksheetTab. REKOD PRESTASI MURID 3.

LAPORAN MATA PELAJARAN 5. TEMPLAT PEREKODAN SEMUA MATA PELAJARAN 17 DI TAHAP 1 TAHUN 123 6.

TAFSIRAN TP TENGAH TAHUN 7. TAFSIRAN TP AKHIR TAHUN 8.

Nota Minit mesyuarat 1. Elizabeth Robert Assan Edwin Kantumi Ericson Albert Irah Rusiah.

KONSEP SATU CATATAN REKOD ATAU DOKUMEN RASMI MENGENAI SESUATU PERBINCANGAN DAN KEPUTUSAN YANG DICAPAI DALAM PERBINCANGAN TERSEBUT. 7 benefits of working from home.

Five strategies to maximize your sales kickoff. Engage students in your virtual classroom with Prezi Video for Google Workspace.

Rekod Penguasaan Perbincangan KumpulanIndividu OBJEKTIF KHUSUS PBD MELALUI PBD. STANDARD KANDUNGAN STANDARD PEMBELAJARAN STANDARD PRESTASI Pernyataan spesifik tentang perkara yang.

Mencetak laporan PBD MBK secara individu mengikut 6 domain yang disediakan 2. Contoh Laporan Dialog Prestasi Contoh Nda.

For more information and source see on this link. LAPORAN PRESTASI PENGENALAN Pentaksiran Bilik Darjah PBD merupakan kaedah pentaksiran yang bersifat autentik atau holistik serta lebih fokus kepada perkembangan dan pembelajaran murid dan tidak lagi berorientasikan peperiksaan.

PBD juga dapat mewujudkan budaya pembelajaran yang lebih menyeronokkan dan bermakna. Selain itu PBD merupakan pentaksiran secara berterusan terhadap pelajar dalam.

Contoh format laporan plc. Contoh laporan plc teacher sharing jurnal peer coaching dalam entri saya yang sebelum ini strategi tips borang pelaksanaan plc saya sudah kongsikan senarai borang yang perlu ada dalam laporan plc bagi setiap strategi yang dijalankan.

Biasanya panitia saya hanya isi borang borang tersebut secara bertulis tangan sahaja kecuali ada.

anyflip.com