Minit Mesyuarat Panitia P Islam 2017

Minit Mesyuarat Panitia P Islam 2017

Contoh minit mesyuarat panitia agama islam. Minit mesyuarat panitia pislam 2017 1. SEKOLAH KEBANGSAAN TAMAN MAHSURI 09400 PADANG SERAIKEDAH MINIT MESYUARAT PANITIA PENDIDKAN ISLAM KALI PERTAMA 2017 Tarikh.

29 Disember 2017 Hari. 900 Pagi Tempat.

Surau Kehadiran Pn Shahida bt Khalib EnMohammad Farhan bin Jaapar En Roshidi bin Ramli Pn Nor Laila bt Mohd Ali Pn Asnidawati bt Md Isa Pn Zamilah bt Abdul Rani PnZaharah bt. Minit mesyuarat ialah satu hal atau perkara yang telah dibincangkan dalam sesuatu mesyuarat dan persetujuan telah dicapai terhadap perbincangan tersebutIni bermakna catatan minit mesyuarat amat penting bagi membolehkan tindakan dapat dilaksanakan oleh pihak-pihak yang terlibat dengan berkesanMinit mesyuarat menjadi panduan perlaksanaan yang terlibat.

Beliau mengucapkan terima En Zawawi bin Che Cob GPK Pentadbiran En Mohd Asri bin Mokhtar Pengerusi Pengurusi mengucapkan terima kasih kerana dapat mengadakan mesyuarat kali ke pertama Panitia Pendidikan Agama Islam bagi tahun 2014. Beliau mengharapkan agar segala program panitia pendidikan islam pada tahun 2014 dapat dijalankan dengan lancar.

Minit mesyuarat Panitia Pendidikan Islam Bilangan 3 Tahun 2018 di Bilik JQAF dibentang untuk diterima oleh ahli mesyuarat. Cadangan pengesahan dibuat oleh Ustazah Dewi binti Tan dan disokong oleh Ustazah Siti Norashrah binti Awang Makluma n 4.

Maklum Balas Minit Mesyuarat 41. Mesyuarat Panitia Pendidikan Islam Bilangan 3 Tahun 2018 telah selesai diambil tindakan oleh ahli mesyuarat.

Minit mesyuarat panitia pendidikan islam sk lktp layang-layang kali pertama tahun 2011 tarikh. 29 disember 2010 hari.

800 pagi tempat. Bilik mesyuarat sk lktp layang-layang.

En ahmad ridhauddin bin sarun 2. En zool ikhsan bin mohd zain 3.

En ruhani bin md taib 4. En mohd fais bin abd aziz 5.

Pn rokiah bt bachok. Kepada ENMOHD AZWANI B.

MD PNNORHASHIMA BT KAMAL AZNAN ENMOHD HISHAM B. MOHD PNNORASMAH BT SAPIT NASIRNASRI TuanPuan NOTIS MESYUARAT PANITIA BAHASA ARAB KALI KEEMPAT 2014 Dimaklumkan bahawa Panitia Bahasa Arab akan mengadakan mesyuarat seperti berikut.

24 NOV 2014 Hari. Isnin Masa 900 PAGI Tempat.

Perutusan Penasihat Agenda. Contoh Minit Mesyuarat Penubuhan Sekolah untuk urusan penubuhan dan pendaftaran Sekolah Agama Islam di Negeri Selangor.

Menyediakan minit mesyuarat dan mengedarkannya kepada semua ahli dalam panatia sebaik selepas mesyuarat atau sebelum mesyuarat. Menyelenggarakan fail-fail panatia surat-menyurat dan rekod-rekod yang berkaitan.

Menghadiri mesyuarat bersama ketua panatia atau mewakili ketua panatia Agama Islam bila diperlukan BENDAHARI PANATIA. CONTOH AGENDA MESYUARAT PANITIA PENDIDIKAN ISLAM.

DOWNLOAD MINIT MESYUARAT PANITIA PENDIDIKAN ISLAM KALI KE 2 2011 TARIKH. MINIT MESYUARAT AGUNG UNIT KOKURIKULUM 2017.

SEKOLAH KEBANGSAAN SUNGAI DUA. Minit Mesyuarat Agung Persatuan Agama Islam Bahasa Arab 2017.

Surau al-Falah Masa. 115 215 Kehadiran.

1 Guru Penasihat. Pn Azizah Binti Saad Pn Noor Azimah Binti Mhd Shafer Pn Siti Noriah Binti Hassan En.

Abdul Rashid Bin Yusuf. MINIT MESYUARAT AGUNG PI 2014.

230- 330 PETANG TEMPAT. BILIK AGAMA SMK DESA SERDANG HADIR BERSAMA.

TIADA PERKARA AGENDA 1. Pengurusan panitia Pendidikan Islam rendah cikqil.

Minit mesyuarat pai 2012 Khudrey Hamid. 2016 minit mesyuarat agung persatuan bc.

Minit mesyuarat ialah satu hal atau perkara yang telah dibincangkan dalam sesuatu mesyuarat dan persetujuan telah dicapai terhadap perbincangan tersebutIni bermakna catatan minit mesyuarat amat penting bagi membolehkan tindakan dapat dilaksanakan oleh pihak-pihak yang terlibat dengan berkesanMinit mesyuarat menjadi panduan perlaksanaan yang terlibat. Senarai Contoh Minit Mesyuarat terkini.

Semak Format Penulisan yang terbaik Untuk memastikan perjalan pengurusan sekolah berjalan dengan lancar mesyuarat perlu dilakukan. Dan yang paling penting ia mesti mengikut format terbaru Mesyuarat yang diadakan mesti.

MINIT MESYUARAT PANITIA PENDIDIKAN ISLAM KALI KEDUA 22014 Tarikh. 17 April 2014 Masa.

200 petang 315 petang Tempat. Bilik Kaunseling Kehadiran.

Ustazah Arifah Saad PengerusiKP Ustazah Norul Huda Ahmad PK Ptg Ustaz Mustaza Abdullah Ustaz Mohd Amin Fitri Othman Tidak Hadir Bersebab. Ustaz Mohd Hafiz Suid Shuaib Susaha 10 Ucapan Pengerusi 11 Pengerusi majlis mengalu-alukan.

View flipping ebook version of MINIT MESYUARAT KURIKULUM BIL. 12019 published by anuarjem on 2019-01-30.

Interested in flipbooks about MINIT MESYUARAT KURIKULUM BIL. Check more flip ebooks related to MINIT MESYUARAT KURIKULUM BIL.

Share MINIT MESYUARAT KURIKULUM BIL. 12019 everywhere for free.

Panitia Pendidikan Islam KBSR ¾Pentadbi r Sekolah ¾Ketua Panitia Semua Guru Pendidika n Islam Mengurus dan melaksanakan mesyuarat panitia yang berkesan bermula daripada peringkat pra-mesyuarat perjalanan mesyuarat dan tindakan susulan l Mesyuarat Panitia Pendidikan Islam KBSR yang afektif AKTIVITI PERINCIAN SASARAN TINDAKAN. Contoh minit mesyuarat panitia pendidikan jasmani kali.

Minit mesyuarat pend islam ketiga. Pasir halus in english pekeliling perkhidmatan bil 1 tahun 2016 pejabat tanah pasir mas kelantan payslip contoh slip gaji malaysia pembinaan spk sdn bhd sri hartamas pcb calculation for bonus pejabat agama islam ipoh pejabat kesihatan negeri sembilan.

Contoh Minit Mesyuarat Pengurusan Sekolah ucapan hari lahir untuk anak lelaki islam ujian soalan bahasa arab tahun 1 ucapan selamat contoh ucapan syukur kelahiran anak islam ucapan selamat hari lahir sahabat islamik ucapan terima kasih untuk guru ngaji ubat untuk sakit gusi bengkak ulasan tentang ciri ciri keluarga bahagia ucapan hari lahir untuk anak lelaki dewasa. Contoh minit mesyuarat minit mesyuarat pengurusan.

Dan yang paling penting ia mesti mengikut format terbaru mesyuarat yang diadakan mesti. Bilik gerakan aras 3 jkspk kehadiran.

10 00 pagi 2 00 petang. Sebelum kita muat turun contoh minit mesyuarat mari kita lihat panduan membuatnya yang betul.

Contoh minit mesyuarat syarikat. 2 0 pengesahan minit 2 1 encik azfendi sanusi mengesahkan minit mesyuarat kali ke 31 yang telah diadakan pada 13 mei 2013 di bilik seminar ppas perpustakaan raja tun uda shah alam.

Minit mesyuarat atau minutes of meeting mom adalah penting dalam sesebuah mesyuarat kerana ia akan menjadi panduan dan rujukan buat.

www.slideshare.net